marți, 10 ianuarie 2017

Aproape un an de Nihil sine Deo 
      În primul rând îmi cer scuze. Pentru că nu am mai postat de foarte mult timp. M-am lăsat purtată de tot felul de lucruri. Unele mai importante, altele nu prea. Nimic nu e mai important decât Dumnezeu. Absolut nimic. De asta eu sunt foarte convinsă.
    Vreau să vă spun că sunt fericită. Nu extazul ăla pe care majoritatea îl numesc așa. Eu sunt mulțumită cu ceea ce am. Mi-am făcut o listă de dorințe pentru 2017. Voi v-ați făcut? Ultima oară când am întocmit o astfel de listă am bifat totul. Recunosc, mi-e dor de copilărie. Asta pentru că am avut parte de foarte, foarte multă dragoste și atenție. Sper să reușesc să-i ofer și eu această lecție fetiței mele.
     Da, despre dragoste vă vorbesc și azi. Iubirea schimbă tot. Și nu mă refer la cea dintre bărbat și femeie. Ci la a-i iubi pe toți oamenii. A fi alături de cei care merită să rămână în viața ta. A nu aștepta foloase materiale atunci când faci ceva din suflet. A fi convins că atunci când ai o atitudine pozitivă ești deja îndreptat spre succes. Dar știți ce înseamnă succes? Succes nu înseamnă să ai mulți bani, ci să ai suficienți încât să poți trăi frumos și să reușești să ai și timp pentru tine. Și cel mai important să-i poți ajuta pe cei care chiar au nevoie.
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu