duminică, 2 aprilie 2017

O șansă pentru noi

 
         
     Mai sunt doar 2 săptămâni până la Paște și parcă Dumnezeu vrea să-mi încerce credința. Eu, care sunt un om destul de pozitiv astăzi mă simt tristă. Puțin dezamăgită. Nu știu dacă de mine sau de cei din jur. Probabil de ambele. Văd prea multă singurătate chiar și acolo unde oamenii ar trebui să fie uniți, văd că oamenii nu se mai încred unii în ceilalți și atunci când nu este 1 aprilie, văd destul de multe lucruri negative pe care evident că eu le-am atras în viața mea. Văd și simt poluarea, prietenii doar din interes, credem că mai avem o altă viață în care să ne permitem să trăim frumos. Și îmbătrânim și ne dăm seama ce am pierdut în lupta zilnică pentru a avea bani de care copii noștri nu se vor bucura pentru că nu am avut timp să fim lângă ei să-i învățăm adevăratele valori în viață.
    Cu toate astea, mesajul pe care vreau să-l transmit e următorul. Iubiți, oameni buni! Uitați de lucrurile care vă deranjează, fiți amabili, buni, îngăduitori și pe termen lung o să vi se schimbe întreaga existență. Încercați să trăiți viața clipă de clipă și nu doar când aveți timp.
    Dumnezeu este iubire, natura este făcută din iubire, totul este iubire. Tot ce nu facem pentru a întreține o stare de pace și de armonie cu noi și cu ceilalți ne face rău. Poate nu pe moment, ci pe termen lung.
    Mai sunt două săptămâni până la Paște...

    Ce cred că putem face în aceste săptămâni?
    1. Să căutăm cine are cu adevărat nevoie de ajutor și să-l acordăm. Am avut o campanie pentru O șansă pentru Anastasia(căutați pe facebook), mai are nevoie de puțini bani pentru a ajunge la tratament în Thailanda. Este o fetiță de 3,5 ani care nu poate să meargă.
    2. Să ne îmbunătățim existența punând accent și pe lucrurile spirituale nu doar pe cele materiale.
    3. Să iubim pe ceilalți din totul sufletul nostru și să încercăm să nu mai judecăm pe nimeni, fără cele două și dacă ținem post, îl ținem degeaba.

     Dacă reușim toate astea cu siguranță vom avea un Paște fericit și ne vom simți mai bine tot anul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu